Lactatiekundige

lactatiekundige worskhop

Begeleiding bij borstvoeding

Vaak wordt er tijdens of zelfs voor de zwangerschap al beslist welke voeding er gegeven zal worden aan het kleintje dat aan het groeien is in mama’s buik. Bij een startende borstvoeding, hoort natuurlijk en goede begeleiding, want de start van het borstvoedingsverhaal is vaak het belangrijkste in de gehele borstvoedingsperiode. Hierop kan een borstvoeding vallen of staan. Hierbij wil ik jullie graag helpen! Ik haal graag al mijn trucs boven om een fijne borstvoedingsperiode tegemoet te gaan.

Als het anders loopt dan verwacht...

Soms wordt je roze bubbel doorprikt en loopt je borstvoedingsverhaal niet zoals je gehoopt had. Heel wat kwaaltjes of pijn kan er soms voor zorgen dat er noodgedwongen een stop komt aan het borstvoedingsverhaal. Hierbij wil ik jullie te hulp schieten en licht aan het einde van de tunnel laten zien, zodat jullie borstvoedingsverhaal toch nog een fantastisch avontuur kan worden!

Indien er zich problemen zouden voordoen met de borstvoeding, maken we samen een afspraak om het gehele borstvoedingsverhaal te bespreken en te observeren. Hierbij kunnen we factoren die ervoor zorgen dat er problemen voorkomen, uitsluiten.

Praktisch

Indien je bij mij in opvolging bent als vroedvrouw, zijn consultaties terugbetaald via de multualiteit & zitten de lactatiekundige consultaties mee in de opvolging inbegrepen.

Indien je nog niet door mij opgevolgd werd als vroedvrouw, zal er voor elke lactatiekundige consultatie een bedrag van 65,- euro worden aangerekend. Dit bedrag wordt helaas nog niet terugbetaald door de multualiteit.