Privé babyspa & -wellness

Voor baby's vanaf de geboorte tot 1 jaar oud

Basis

Wat? 
Hydrotherapie: max 40 minuten relaxen in de whirlpool speciaal uitgerust voor baby’s.

Leeftijd?
10 dagen na de geboorte – 1 jaar oud

Prijs?
1 beurt: 55,- euro
3 beurten: 160,- euro
5 beurten: 260,- euro

Luxe

Wat? 
Hydrotherapie: max 40 minuten relaxen in de whirlpool speciaal uitgerust voor baby’s
&
Workshop babymassage onder begeleiding van een vroedvrouw

Leeftijd?
10 dagen na de geboorte – 1 jaar oud

Prijs?
1 beurt: 65,- euro
3 beurten: 190,- euro
5 beurten: 310,- euro

Droomzacht basis

Wat?
Hydrotherapie: max 40 minuten relaxen in de whirlpool speciaal uitgerust voor baby’s
&
Auditieve en visuele stimulatie

Leeftijd?
10 dagen na de geboorte – 1 jaar oud

Prijs?
1 beurt: 60,- euro
3 beurten: 175,- euro
5 beurten: 285,- euro

Droomzacht luxe

Wat?
Hydrotherapie: max 40 minuten relaxen in de whirlpool speciaal uitgerust voor baby’s
&
Workshop babymassage onder begeleiding van een vroedvrouw
&
Auditieve en visuele stimulatie

Leeftijd?
10 dagen na de geboorte – 1 jaar oud

Prijs?
1 beurt: 70,- euro
3 beurten: 205,- euro
5 beurten: 335,- euro

Speciallekes

babyspa - tweeling korting

Tweeling

Zou je graag met je tweeling langskomen in de babyspa? 

Wij vullen graag onze 2 whirlpool’s voor jullie kleine deugenieten. Op het einde van de sessie kunnen ze samen genieten in het bubbelbadje!

Krijg een korting van 15 euro op het totaalbedrag.

babyspa - vriendjes korting

Vriendjes

Samen op vriendjesdate in de babyspa met je beste vriend(in)?

Wij vullen graag onze 2 whirlpool’s voor jullie kleine deugenieten. Op het einde van de sessie kunnen ze samen genieten in het bubbelbadje! 

Boek jullie sessie samen & krijg 10 euro korting op het totaalbedrag.

Inbegrepen bij elke sessie

Professionele begeleiding door een vroedvrouw
Gezuiverd water, zonder chemicaliën
Gebruik van zwemluier, handdoeken & drijfring
Souvenir

Weetjes en tips!

De ideale moment om naar de babyspa te komen is na een lange dut en een goede voeding. Om maximaal te kunnen genieten van de voordelen van een babyspa, kan je kindje best zo jong mogelijk beginnen.Voor een sessie je kleintje niet te veel blootstellen aan prikkels, zodat we rustig aan dit kleine avontuur kunnen starten!

Er mogen maximum 2 mensen jou baby’tje vergezellen. Kinderen onder de 12 jaar zijn niet toegelaten. Er is een parkeermogelijkheid voorzien aan Het kleine avontuur zelf.

Hoe vaker jou baby’tje naar de babyspa komt, hoe langer ze het water fijn vinden. Dit is ook kindgebonden. Baby’tjes vinden het 10-30 minuutjes fijn in het water.

Foto’s mogen zeker gemaakt worden. Het is niet te bedoeling dat er continue foto’s zouden gemaakt worden, dit om jullie baby niet te veel prikkels te geven. Gelieve geen foto’s te nemen van andere mensen, tenzij uitdrukkelijke toestemming.

Onze drijfringen voldoen aan de Europese normen. De temperatuur van het water is steeds tussen de 35-37 °C. Het badje zelf wordt enkel gevuld met water. Er wordt geen Chloor of andere middelen toegevoegd.

Alles wordt voorzien in de babyspa zelf. Je dient geen zwemluier, handdoeken of olie mee te brengen. Een nieuwe luier voor na het zwemmen is niet inbegrepen.

Het is niet de bedoeling om mee in het water te gaan samen met jou baby. Jou baby heeft de bewegingsruimte van het badje nodig om zich vrij te kunnen bewegen. Je kunt steeds dicht bij jou baby blijven.

Wanneer baby’tjes een vaccinatie hebben gekregen, kunnen ze hier last van hebben of ziek worden (tot 3 dagen na de toediening). Gelieve tijdens deze periode geen babyspa in te plannen.

Bij sommige mutualiteiten is er een éénmalige terugbetaling mogelijk van 25 euro. Neem het document afgedrukt mee naar Het kleine avontuur, zodat ik dit voor jou kan invullen

Praktisch

Wanneer je te laat zou komen op een afspraak, zal de geboekte sessie ingekort worden. Dit om volgende afspraken niet te verstoren.

Het kleine avontuur kan niet aansprakelijk gesteld worden voor lichamelijke letsels, allergische reacties, verloren voorwerpen of schade aan eigen spullen.

Begeleidende personen met besmettelijke ziekten of onder invloed van alcohol/ verslavende middelen worden de toegang geweigerd tot het kleine avontuur.

De kadobonnen zijn niet inwisselbaar voor geld. Deze kunnen enkel gespendeerd worden aan een babyspa sessie.

Wij retourneren geen aanbetalingen in cash of een kadobon.

Bij het betreden van de babyspa, gelieve het geluid van je telefoon uit te schakelen om de sessie rustig te laten verlopen.

Indien er foto’s genomen worden, wordt er bij het binnenkomen een formulier ingevuld. Dit om toestemming te vragen om deze foto’s te plaatsen op onze sociale media & website.

Tijdens je bezoek aan ‘Het kleine avontuur’ is het verboden om via sociale media ‘live’ te gaan of te facetimen met vrienden of familie.

Bij het betreden van Het kleine avontuur zal een baby altijd vergezeld worden van een ouder/voogd/verzorger ouder dan 18 jaar.

Het spreekt voor zich dat er binnen Het kleine avontuur steeds respectvol met elkaar zal omgegaan worden. Indien dit niet het geval is, heeft Het kleine avontuur het recht om mensen te weigeren of verwijderen.

Het is verboden om producten aan het water toe te voegen. Indien dit toch gebeurt, zullen de kosten doorgerekend worden aan de uitvoerder van dit verbod.

De ouders/begeleiders zijn altijd verantwoordelijk voor hun baby’s.

Persoonsgegevens worden door Het Kleine avontuur steeds verwerkt onder de regels van de GDPR.

Het kleine avontuur is niet aansprakelijk voor ongevallen die zich op het terrein van Het kleine avontuur voordoen. Het kleine avontuur is niet verantwoordelijk voor schade aan eigen voertuig of die van de wederpartij.

Indien je niet op je reservering aanwezig kan zijn, gelieve minstens 24 uur op voorhand telefonisch te verwittigen. zo kunnen we de boeking verplaatsen en kan er een ander baby’tje komen genieten van de babyspa.

Indien de afspraak verzet wordt binnen de 24 uur voor de afspraak plaatsvindt, zal je een bedrag van 25 euro betalen wegens late annulatie.

Bij de reservering gaat de klant automatisch akkoord met de bovengenoemde voorwaarden.

Kadobon

Cadeaubon

Op zoek naar een leuk kado’tje voor ouders van een pasgeboren kindje – Vaderdag – Moederdag – Valentijn – Kerstmis – Nieuwjaar – Babyshower – Peter/meter? Dan is een kadobon voor een verwenmomentje bij ‘Het kleine avontuur’ ideaal!