Draagconsult

Draagconsulente

Welke draagdoek of -zak past bij mij?

Ben je benieuwd welke draagdoeken & -zakken er allemaal bestaan? Of is het marktaanbod te groot om nog een goede draagdoek en/of zak uit te kiezen?

Tijdens dit consult laat ik je kennismaken met verschillende draagdoeken & -zakken en mag je ze zeker eens proberen. Enkel zo kan er een goede draagdoek en/of -zak gekozen worden!

Dit consult duurt ongeveer één uur. 

Kostprijs

60,- euro per uur

Laura Torfs - vroedvrouw (2)

Een draagdoek leren knopen

Heb je een draagdoek gekocht, maar weet je niet goed hoe je hem moet knopen of wil je graag de kneepjes van ‘het knopen’ leren? Of wil je graag een knoop aanleren om je kindje op je rug te kunnen dragen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Het aanleren van een knoop duurt ongeveer één uur. Eerst oefenen we met een draagpop. Wanneer je de draagknoop onder de knie hebt, oefenen we met jouw kleintje.

Kostprijs

60,- euro per uur

Draagconsult op maat

Consult aangepast aan jouw vraag

Heb je een draagdoek aangekocht maar krijg je hem niet goed afgesteld? Voelt het dragen toch niet comfortabel aan en weet je niet hoe het komt? Samen lossen wij jouw vraag of probleem op.

De duurtijd van dit persoonlijk consult is afhankelijk van de vraag…

Kostprijs

15,- euro per kwartier

Praktische informatie

Je kan er voor kiezen om het consult te laten doorgaan in de praktijk of bij jullie thuis. Indien ik naar jullie thuis kom, vraag ik een meerwaarde van 0,35 euro per km vanaf de praktijk. 

Zou je graag een draagconsult boeken? Stuur mij een mailtje op volgend e-mailadres: info@hetkleineavontuur.be