Wat moet ik weten als een afspraak maak bij de babyspa?

De ideale moment om naar de babyspa te komen is na een lange dut en een goede voeding. Om maximaal te kunnen genieten van de voordelen van een babyspa, kan je kindje best zo jong mogelijk beginnen.Voor een sessie je kleintje niet te veel blootstellen aan prikkels, zodat we rustig aan dit kleine avontuur kunnen starten!

Om optimaal van de sessie te kunnen genieten is het aangeraden om 15 minuten op voorhand aan te komen bij Het kleine avontuur. Gelieve in de wachtzaal te wachten. Het is de bedoeling om de babyspa zo rustig mogelijk te houden. Er mogen maximum 2 mensen jou baby’tje vergezellen. Kinderen onder de 12 jaar zijn niet toegelaten. Er is een parkeermogelijkheid voorzien aan Het kleine avontuur zelf.

Hoe vaker jou baby’tje naar de babyspa komt, hoe langer ze het water fijn vinden. Dit is ook kindgebonden. Baby’tjes vinden het 10-30 minuutjes fijn in het water.

Foto’s mogen zeker gemaakt worden. Het is niet te bedoeling dat er continue foto’s zouden gemaakt worden, dit om jullie baby niet te veel prikkels te geven. Gelieve geen foto’s te nemen van andere mensen, tenzij uitdrukkelijke toestemming.

Onze drijfringen voldoen aan de Europese normen. De temperatuur van het water is steeds tussen de 35-37 °C. Het badje zelf wordt enkel gevuld met water. Er wordt geen Chloor of andere middelen toegevoegd.

Alles wordt voorzien in de babyspa zelf. Je dient geen zwemluier, handdoeken of olie mee te brengen. Een nieuwe luier voor na het zwemmen is niet inbegrepen.

Het is niet de bedoeling om mee in het water te gaan samen met jou baby. Jou baby heeft de bewegingsruimte van het badje nodig om zich vrij te kunnen bewegen. Je kunt steeds dicht bij jou baby blijven.

Wanneer baby’tjes een vaccinatie hebben gekregen, kunnen ze hier last van hebben of ziek worden (tot 3 dagen na de toediening). Gelieve tijdens deze periode geen babyspa in te plannen.

Bij sommige mutualiteiten is er een éénmalige terugbetaling mogelijk van 25 euro. Neem het document afgedrukt mee naar Het kleine avontuur, zodat ik dit voor jou kan invullen!

Babyspa met speelgoed
Massage
119063330_1222477484784101_7187381338182386814_n